Încă scriu în cap articole. Încă am draft-uri care n-au văzut lumina zilei. Încă am cărți de vizită de blogger (d-alea colorate, frumoase, nu corporatiste plicticoase) Încă zic că de mâine/luni/1 ianuarie etc. o să scriu mai des. Și, cel mai important, încă îmi place să scriu.

De ce n-o fac? 

Am scuza perfectă: am copil mic (7 luni), mă ține ocupată; sunt zile în care reușesc chiar să beau cafeaua caldă.

Și totuși… 

Am blogul ăsta din septembrie 2009. Dar n-am  mai fost la fel de activă în ultima vreme. Din cauză de job, de social media, de lene. Din comoditate.

Așa că am toate scuzele și de fapt n-am nicio scuză.

Dar dacă mi-aș face blog nou, aș apela tot la Zoso ca să mă ajute cu setup-ul, fiindcă nici după 14 ani de blogging nu știu prea bine cu webhosting-ul, cpanel, ROTLD, propagare DNS și alde d-astea. Așa că tot pe el l-aș ruga să-mi recomande și firma de hosting.

Și dacă tot veni vorba de firma de hosting, apăi trebuie să știi că HOSTGATE are un concurs dedicat bloggerilor.

Ce premii poți câștiga?

  • Premiul I / Voucher Emag / 2500 RON
  • Premiul II / Voucher Emag / 1500 RON
  • Premiul III / Voucher Emag / 1000 RON

Adică 5000 de lei în total pentru bloggerii care povestesc despre găzduirea web.

Cum te înscrii la concurs?

Trebuie să ai blog activ de minim un an, deci n-are sens să-ți faci acum blog doar pentru acest concurs, că-l faci fix degeaba. De asemenea, trebuie să fi scris măcar o dată pe lună (să ducem o viață bună, vorba cântecului).

Apoi, trebuie să publici pe blog un articol cu tema „experiențe în hosting”. Articolul trebuie să aibă minimum 1000 de caractere și să includă obligatoriu 2 link-uri do follow către https://hostgate.ro, cu ancorele gazduire și gazduire web.

După ce publici articolul, e musai să trimiți un e-mail către concurs@hostgate.ro (până pe 28 aprilie cel mai târziu), iar în email să menționezi Nume, Prenume, Număr de telefon și Link către articolul scris pentru concurs.

Spor la scris! Mai multe detalii despre concurs găsești pe blogul HOSTGATE.