Maine-poimaine se fac 4 ani de cand am inceput sa scriu altceva in afara de foile jurnalului pe care-l ascundeam de mama. Primul meu articol de pe 26 aprilie 2007, ora 3:22 pm, publicat desigur pe Yahoo 360, spunea nici mai mult nici mai putin de-atat:

„This is my first blog!!!  So exciting  :))
Oh, well …    DON’T WORRY, BE HAPPY!”

Gata, trecem peste momentul meu de penibilitate? Bun! Au urmat mai multe articole, care in principiu erau citite de cativa colegi de liceu sau fosti colegi de gimnaziu.

Dar eu vreau sa va semnalez primul articol scris de mine pe un wordpress.com! Va rog mult, haideti sa ne prefacem ca acesta a fost primul articol, si nu acesta!

Este vorba de un articol despre schimbarile climatice, publicat la 24 martie 2008 pe blogul colectiv Pleiada, pe care eu am inceput sa scriu la initiativa prietenilor mei (Multumesc Razvan!) Abia pe 9 septembrie 2009 am parasit fagasul Pleiadei si am pornit la drum de una singura pe elenaciric.ro, blogul de fata, asa cum il vedeti.

In curand voi avea o tema noua de blog, sper eu ca pana la finalul lui 2011 sa fie gata! Ce, n-ati vazut teasing pe termen nelimitat? 😛