E acel moment din an cand fiecare dintre noi trage linie si numara ce-a fost bun, ce-a fost rau si afla asadar de unde si cum porneste in noul an. Asa cum a facut Maldita, fac si eu o retrospectiva (in cinci pasi) a evenimentelor care au avut un rol cat de cat important in viata mea in 2010.

1. Am inceput sa-i vizitez zilnic pe colegii de la Standout, din prima saptamana in care m-am intors in Romania. (dupa Erasmus in Portugalia) Si mi-a placut atat de mult, incat abia asteptam sa plec de la facultate si sa ajung la birou 😀

2. Am sarit cu parasuta. Stiam ca o sa fac asta la un moment dat, era pe wishlist, dar s-a intamplat mult mai repede si mi-a placut tare mult.

3. Am pregatit lucrarea de licenta („Noua slujba a marketerului in contextul Social Media”), am absolvit facultatea de Marketing si am intrat la master (Managementul Marketingului, tot la ASE). Mi se pare ironic ca n-am luat 10 la licenta, fiindca am zis „brand” in loc de „marca”.

4. M-am plimbat cat am putut de mult, ca de obicei. Si chiar daca n-am calatorit prin Europa la fel de mult ca anul trecut, ma bucur ca am vazut Madrid, Wuppertal, Düsseldorf, Köln. Si am fost la multe concerte!

5. M-am tuns scurt pentru o cauza. Am renuntat la parul din cap crezand ca o sa port peruci de toate formele si culorile, iar acum ma simt din ce in ce mai bine cu parul scurt. Cei 2000 de euro au mers la copiii bolnavi de cancer, de care se ocupa Asociatia PAVEL, cu care ulterior m-am imprietenit.

A fost un an memorabil, sunt sigura ca-mi voi aminti peste ani o parte din experientele traite. Dar abia astept sa vad ce urmeaza in 2011!