Ina a deschis cutia Pandorei în seara asta:

Ina_Titanic

Iată așadar câteva postere cu „Jack” și scenele memorabile din Titanic, nici nu-s multe, nu? În niciun caz nu putem vorbi de-o obsesie. 🙂

Dar sunt sigură că Sasha are dreptate:

sasha

Așa că hai, mărturisiți-vă și voi păcatele adolescentine. 🙂

Pe mine trebuie să mă credeți pe cuvânt. Pe vremea când îmi făceam selfie-uri, asupra dormitorului (pe care-l împărțeam cu frate-miu) guverna țanțoșă doamna Angelia Jolie, dintr-un preafrumos poster provenit din Tomb Rider (via BRAVO), lipit cu mare atenție pe interiorul ușei de la cameră.

M-am gândit și la frate-miu când am pus-o pe Angelina pe ușă, și nu pe Johnny Depp, Chad Michael Murray sau Orlando Bloom. Dar, recunosc acum oficial: printre Dan de la O.C.S., Kylie Minogue, Eminem, Pink, Metallica, Marilyn Manson!!! (în cea mai „cute” ipostază a sa, dacă există așa ceva) și alți idoli (?!), am avut multă vreme și-un poster cu Leo di Caprio.

Și, poate într-o altă zi, când n-o să-mi fie rușine, o să vă zic că i-am avut inclusiv pe Vierme, Șopârlă și Hienă pe perete… (dau vina pe DTPistul de la BRAVO Girl pentru asta!)

La final, dacă tot suntem aici, ei bine, să vedeți, așa arătam eu într-o noapte din aprilie 2004, când cu mare talent dădeam din plete pe rock…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Comentați? 😀