Nu pot încă să folosesc expresii măreţe ca „cel mai bun concert al anului”, fiindcă mai sunt mai mult de 5 luni până la final. Dar primul concert al trupei Bon Jovi în România a … răsunat la peste 15.000 de waţi! (cică se auzea de la mine de acasă!)

Mi-a plăcut peste măsură atmosfera, şi cred că le-a plăcut şi lor, păreau să se simtă chiar bine pe scenă. Sonorizarea a fost perfectă, iar imaginile de fundal foarte bine alese. Felicitări pentru ecranele imense, am putut admira dinţii albi ai lui John chiar dacă eram la un km distanţă de scenă 🙂

Mi-a plăcut la „Livin’n on a prayer”, când ecranul era împărţit în multe chenare în care fani  de-ai lor (înregistraţi, de pe YouTube, probabil) cântau melodia odată cu ei.

John Francis Bongiovi nu mai arată ca la 25 de ani, dar arată tare bine, a bărbat matur. Şi a cântat 3 ore fără oprire. 3 ore!

„Richie” Sambora împlineşte azi 52 de ani, iar aseară 50.000 de oameni i-au cântat La mulţi ani. (Cum o fi, huh?)

David Bryan, pianistul, arată exact la fel ca tipul care îmi zâmbea cândva de pe posterul lipit pe şifonier. Oamenii aştia nu mai îmbătrânesc? Totuşi, n-au dus cea mai liniştită viaţă…

„It took us two decades to get here, so thank you for waiting for us!Dragilor, aşteptarea a meritat cu vârf şi îndesat, ne-aţi oferit 3 ore de spectacol adevărat! Chapeau!

Felicitări şi Ciuc Premium pentru concertele pe care le-aţi susţinut anul acesta: Roxette, Scorpions, Bon Jovi, Shakira, B’estFest. Şi pentru muzica live din stradă!