Am avut ocazia asta seara sa privesc cea de-a treia semifinala a emisiunii „Romanii au talent” din Buftea, din spatele camerelor de filmat. E fascinant sa privesti din platou o emisiune de 3h si jumatate care se transmite in direct. Ar trebui sa aiba mai multi oameni acces la asta, in sezonul urmator. Mai ales ca e vorba despre o super-echipa de oameni care aveau totul pregatit, toate detaliile, stiau in orice moment cine si unde trebuie sa fie, pe unde iese mingea in flacari din platou, cine si cum o stinge, cum arunca Smiley casca lui Pavel etc. Super project management!

Despre platoul de filmare, insa, as putea spune ca nu e atat de mare precum se vede la televizor, cand ai impresia ca publicul e foarte numeros. In realitate nu e chiar asa. Sigur, e mult mai mare decat alte platouri de televiziune pe unde am mai calcat eu, dar …cameramanii aia sunt extrem de buni!

Pavel Bartos si Smiley sunt foarte misto! Ei fac show si in direct la tv si in platou, in pauze. Pavel was the man of the show!

Juriul e simpatic, dar cand stai chiar in spatele lor, cateva randuri mai sus, le ratezi expresiile fetelor. Mie chiar imi placea sa le urmaresc reactiile si le-am simtit lipsa asta seara.

In rest, despre concurenti, pot sa spun ca am uitat cu totul ca sunt neexperimentati. Per total totul se prezinta ca o gala, nu ca o competitie de talente nedescoperite. Cu exceptia domnului Daniel Borsan, i-am aplaudat pe toti cu drag. Si pe masura ce-si etalau talentul, eram tot mai confuza asupra propriului meu top 3 pentru aceasta semifinala. A fost greu sa aleg, fiindca au fost multi foarte buni, care merita o sansa sa-si dezvolte talentul.

Dupa aflarea finalistilor am inghitit in sec mai ales pentru trupa DFC si Alma Boangiu. O ador pe Rebeca Neacsu, mi-a placut si de micutul beat boxer, dar nu l-as fi votat pe Stefan Florescu pentru finala. E emotionanta povestea lui, dar nu e corect ca pe baza ei sa mearga mai departe. Nu suntem la Dansez pentru tine.

Ar mai fi multe de spus, despre emisiune, despre concurenti, cateva barfe de culise…dar mai pastrez si pentru maine, caci deseara merg iar la cea de-a patra semifinala. Asa ca voi avea ce povesti! Pana atunci, cateva poze facute cu prea-batranul meu telefon.

Au mai scris Piticu si Arhi.