Articolul de azi surprinde câteva reacții de pe Twitter adunate. Eu am privit finalul emisiunii Românii au talent din studioul din Buftea, dar am fost prezentă pe hashtagul #romaniiautalent mai tot timpul, comentând emisiunea împreună cu ceilalți twitteriști, mai ceva ca Horia Ivanovici.

Într-adevăr, emisiunea ar fi fost altfel pentru noi dacă:

În plus:

Ce mai e de zis? Au zis bine Anca Macoviciuc, dar și Hoinaru. Cu câteva minute înainte de aflarea marelui câștigător le spuneam Ralucăi si lui Pyuric că presimt că voi fi dezamăgită de câștigătorul ales de public. Și așa a fost. Arhi a ieșit din sală în 2 timpi si 3 mișcări. Dar până la urmă, e vorba de marketing. Adrian Țuțu a atins nervul care trebuia. Dacă mă întrebați pe mine, premiul i l-aș fi dat lui Valentin Dinu.

Rebeca avea lacrimi în ochi când am rugat-o să facem o fotografie impreună. E o scumpete, dar e prea mică pentru a câștiga acest concurs, so they say. Iustin Ianău are o voce incredibilă, dar nu e în zona mainstream. Trupa Ballance a avut cel mai bun număr în finală, dar asta nu a influențat voturile adunate timp de două săptămâni.

În orice caz, fotografii găsiți la Costin pe blog & facebook. Cred că mai povestim pe tema asta.