N-am crezut si n-o sa cred niciodata in retetele in X pasi simpli. (unde X de obicei ia valorile 5, 6, 10)

De exemplu, urmatoarele abordari ma lasa rece:

  • 6 pasi pentru un abdomen plat
  • 10 pasi pentru a slabi fara efort
  • Tineretea pielii in sase pasi
  • Ghid de infrumusetare in sase pasi
  • etc.

In schimb, imi place foarte mult cum se pozitioneaza dietetik.ro:

Nu suntem un “site de slabit”. Nici “un site de retete”. Nu promitem slabiri rapide si nici o viata fara pata. Ce vrem noi este sa te ajutam sa traiesti, sa mananci si sa arati cat mai bine, in conditiile in care traim cu totii azi.

Lansat in 2008, site-ul Dietetik.ro este o revista online care se adreseaza persoanelor preocupate de felul in care traiesc. Accentul nu cade pe retete minune, slabiri rapide sau alimente cu 0 calorii, in schimb te ajuta sa afli ce efecte au produsele consumate zi de zi, ce exercitii ti se potrivesc sau ce secrete au bloggerii culinari.

Deci pe site gasesti deja sute de articole. Eu am mai scris despre ei cu ocazia unui concurs. Iar acum scriu fiindca au relansat site-ul. Acum e aerisit, in culori vesele si usor navigabil. 🙂 Si alaturi de categoriile deja consacrate, “Retete”, “Diete”, “Alimentatie”, “Viata sanatoasa”, “Experiente”, “Interviuri”, “Util”, au introdus o rubrica noua de stiri din domeniul sanatatii si pun accentul si pe pagina dedicata Specialistilor.

Echipa dietetik.ro ne ureaza o viata vesela si sanatoasa! Asa sa fie! Mie si fetelor din imagine ne-au aratat aseara, la SPA-ul hotelului Residence Arc de Triomphe cam cum vine asta 🙂