Exceptând titlul de Libertatea de mai jos (scuze, dar așa e 😀 ), aseară am avut încă un minut de glorie. Am fost invitata lui Lucian Mindruță, în emisiunea online „Schimbă vorbă„, de pe gandul.info. Dacă într-adevăr vreți să vedeți cum nu m-am bâlbâit, găsiți aici înregistrarea.

capture_gandul

Și-acum, aș avea câteva completări de făcut:

1. Sunt foarte răcită, nu e chiar vocea mea, întru totul. (eram cu picăturile nazale-n geantă, iar producătorul emisiunii m-a așteptat cu ceai cald; mulțumesc Cristina Paul!)

2. freshome.com, blogul pe care l-am dat ca exemplu de ‘așa da’ (blog cunoscut în .com, început de un român), a avut în ultima lună de zile doar 54.811 de unici din România. Traficul ăla de peste 3.3 milioane lunar provine mai ales din SUA.

3. Mă întreb câți s-au prins că am zis Coman (care-i un bun prieten), când am vrut să dau exemplu de coleg cu C aflat ÎNAINTEA mea la catalog. :))

4. Profu’ de portugheză mi-a scris aseară că în sfârșit știe cum se pronunță numele meu!

profu de portugheza

5. Despre 4 povești de dragoste, începute în online și duse în offline, am scris aici. Voiam s-o dau exemplu pe printesaurbana.ro, dar nu mai tineam minte daca scrisese pe blog povestea ei de dragoste, sau imi povestise mie, la un ceai. Uitasem c-am scris și pe blog despre asta!