Facebook e mama retelelor sociale. Serios, hi5-ul a fost deschizator de drumuri, twitterul e lovemark pentru cunoscatori, [ hai sa scriu ceva si despre Neogen, ca sa nu se mai ia Calin Fusu de mine ], dar Facebook asta le face pe toate. Dupa ce a introdus Live Feed-ul la sfarsitul lui octombrie, a lansat zilele trecute o stire noua:

Now Facebook is (finally) including another important annual celebration into the social network’s mix: the anniversary. Facebookers that are happily (or unhappily) in a relationship or joined in holy matrimony can now go to their relationship status and add the specific day, month, and year in which they became a couple. (sursa)

Va sa zica asa: Facebook stie unde locuiesti, stie ce liceu ai terminat, stie daca mai ai frati/surori, stie cand e ziua ta, stie cu cine esti prieten, stie ce filme urmaresti, stie pe unde te-ai plimbat in vacanta, stie ce muzica asculti, stie cand i-ai daruit un iepure lu’ Gigel, cand ai incetat din viata (asta-i un subiect sensibil; uneori se intampla asta ) iar acum vrea sa stie si de cand esti logodit. Pentru ca Mariuca sa-ti poata ura tie, Ionel, in schimbul a inca 30 de secunde din timpul ei de altfel pretios, „petrecere frumoasa la aniversarea de 10 zile/ 2 luni/ 6 luni/ 1 an si 27 de zile 39.5 secunde ”

(Sursa foto)