Nu știu ce planuri aveți voi pentru weekendul 1-2 februarie, dar eu vreau să vă scot un pic din zona de confort. 🙂 Și vă propun o ieșire la munte, pe munte, mai exact pe Valea lui Stan, în Făgăraș. Vom străbate unul dintre cele mai sălbatice canioane din țară, și în afară de asta, vom putea face și tiroliana sau traseul din park adventure. Planul e cam așa:

Sâmbătă:

  • transfer București – Baraj Vidraru
  • parcurgere traseu Valea lui Stan – dificultate medie – durată aproximativă 6 ore
  • transfer Baraj Vidraru – pensiunea “Conacul Ursului”
  • seară folk

Duminică:

  • traseu scurt cu rachetele de zăpadă – durată aproximativă 2.5 ore
  • tiroliană și traseu de park adventure
  • retur pensiunea “Conacul Ursului” – București

Excursia este organizată de Prietenii Ecoxtrem, cu care eu am mai fost pe munte și alături de care mă simt în siguranță. Se va pleca sâmbătă (1 februarie), ora 6:15, din Piața Operei, cu autocarul închiriat de Clubul Montan Ecoxtrem. Costul întregii ieșiri este de 210 ron, si cuprinde cazarea la pensiune (în camere de 2 persoane), transportul București – pensiunea “Conacul Ursului” – retur, micul dejun, cântarea folk de sâmbătă seara + organizarea și implementarea activităților. Tiroliana (15 lei) și traseul de park adventure (25 lei) nu sunt incluse în acest preț.

Înscrieri se mai pot face până pe 26 ianuarie, aici

Eu v-am atașat și câteva fotografii, de la prima mea drumeție pe Valea lui Stan, în februarie 2008.

Sper că fotografiile nu v-au speriat, traseul nu e greu (mai ales iarna, când râul e înghețat), și e de-a dreptul spectaculos. Mie mi-a plăcut tare mult la vremea respectivă, iar apoi am mai făcut de vreo 2 ori traseul pe timp de vară. (o dată am contribuit la amenajarea lui, chiar!)

Așa că mi-ar plăcea să mă întâlnesc pe munte cu cititorii mei. Ce ziceți? 🙂

PS: Dacă acceptați provocarea, nu uitați de bocanci &  frontală (sau o simplă lanternă, măcar)!