Dacă toamna se numără bobocii, în septembrie se numără la Webstock oamenii interesați de social media. Sigur, nu chiar toți, cineva mai trebuie să și muncească. 😛

Eu, ca blogger acreditat, voi face live blogging în timpul evenimentului de vineri, 27 septembrie. În prima parte a zilei voi participa la cele două sesiuni de conferințe, iar după-masă mă voi împărți cumva între cele trei micro-evenimente. Gala de premiere Webstock Awards nu mai e așa interesantă când n-ai niciun proiect înscris, dar sunt totuși curioasă să aflu care dintre cele 250 de proiecte și campanii înscrise au convins juriul.  (anul trecut eu și foștii mei colegii de la STANDOUT am urcat de 3 ori pe scenă 🙂 )

Anul acesta, parcă mai mult ca niciodată, mi se pare că organizatorii pun foarte mare accent pe networking. Și pe companiile care vor să-i întâlnească pe bloggeri dincolo de taste. (Vodafone, Staropramen – și eu abia aștept să cunosc caricaturistul!, Bitdefender, LG Romania, McDonald’s și probabil și alții)

Personal abia aștept această mega întâlnire cu blogosfera locală, sper să fie fructuoasă.

De altfel, sunt nerăbătoare să aflu rezultatele sondajului “State of Social Media Employment” – analiza mediului social media din Romania, joburile nou aparute si specifice acestui sector, experienta profesionala a celor care ocupa astfel de pozitii si nivelul salarial existent pentru acest gen de responsabilitati.

Pe curând!

PS: Dacă nu v-ați înscris încă, dar vreți totuși să participați vineri la Webstock, puteți solicita o invitație aici!

Ne vedem?