Săptămâna trecută, joi, am primit coletul la birou. Cum eram panicată că nu termin la timp treaba, și trebuia să plec în expediția #goodyear4x4, l-am pus direct în bagaj. Chiar dacă urma să-l car după mine câteva sute de kilometri, n-am vrut să-l las câteva zile la birou, fiindcă eram nerăbdătoare să descopăr ce conține.

Așa că unboxing-ul l-am făcut la pensiunea din Lepșa, joi noaptea, când am ajuns:

Comanda Pick N Dazzle (3)

(am reușit să păstrez intactă cutia, și mă bucur, fiindcă-i faină, am adus-o acasă 🙂 )

Comanda Pick N Dazzle (1)

Comanda Pick N Dazzle (2)

Conform profilului meu de beauty, am primit: un șampon delicat de la LINFA-AGE pentru utilizare frecventă, o cremă de față hidratantă de la SPA ENERGY, o loțiune demachiantă Miss Ella (hehe), un Paradise Perfect Lip Gloss Sheer Gold de la La Isla Chique și două mostre de creme, una de noapte și alta de zi cu zi, intens parfumată.

Le-am testat deja pe toate. Cel mai bine mi se potrivește crema de față, chiar trebuia să-mi cumpăr una nouă, și după primele zile de folosință, pare că-mi priește. Loțiunea demachiantă miroase cam dubios, dar presupun că se potrivește cu profilul „Mother Nature. Eco” pe care eu l-am ales pe site. Iar luciul de buze arată foarte funky, potrivit pentru o „diva Rock-n-Roller”. Crema de noapte anti-stress de la VERDEOASI mi-ar plăcea s-o primesc la următoarea comandă. 🙂

IMG_20141201_233720

Ce-am descoperit, cu ocazia asta, e că pachetul Pick N Dazzle este mult mai avantajos ca preț, decât dacă aș achiziționa produsele separat, direct de pe site-urile brand-urilor respective. 

comparatie pret Pick N Dazzle

Și desigur, achiziționarea unui pachet pe o perioadă de 6 luni este mai avantajoasă decât achiziționarea unui pachet pe o lună. Să luăm exemplul Dazzling Picks:

pret Dazzling Picks

(există și-o promoție de Crăciun, dacă achiziționați în perioada asta timp de 6 luni serviciul Pick N Dazzle, veți primi 3 cadouri diferite în prima, a treia și respectiv a șasea lună)

Dacă vreți să vă reamintiți detaliile despre cum funcționează Pick N Dazzle, le reiau aici:

1. Vă înregistrați pe site cu adresa de email sau contul de Facebook – dreapta sus. Apoi, creați Profilul de Beauty răspunzând la 10 intrebări. Întrebările acestea acoperă multe arii de înfrumusețare, astfel încât vă puteți aștepta ca profilul final să fie unul cât mai complet și personalizat în funcție de nevoile voastre.
2. După ce vă completezi profilul, veți fi invitați să alegeți unul dintre cele 3 pachete disponibile: Sleek Picks, Dazzling Picks și Premium Picks. Fiecare pachet are 4-5 produse full size  și mostre gratuite, în funcție de bugetul pe care îl alegeți (79 lei/lună, 159 lei/lună sau 239 lei/lună), și va conține recomandările de produse pe care experții Pick N Dazzle  vi le vor face. Practic, vi se va analiza profilul și vă vor fi recomandate anumite produse (de la branduri diferite). Partea bună e că în fiecare lună produsele vor fi diferite. Prin urmare, nu veți primi în fiecare lună ojă. 3. Primiți pachetul acasă (sau la orice altă adresa sugerata de voi)  – fără taxe de curierat.4. Intrați într-un program de loialitate prin care veți fi răsplătiți cu diferite mici cadouri.

Cum vi se pare serviciul acesta, salvator de timp sau inutil pentru voi, fashion addicts?