Daca inca n-ati citit pe celelalte 19 bloguri, de luni, 7 martie, plecam in programul (de mare anvergura) Redescopera Romania (Reloaded sau Varianta 2011, cum preferati)

Miza-i mare! Ne-am propus sa vizitam multe intr-o saptamana, speram sa avem timp de toate si sa mai si respiram 😀 Plecam catre zona Hategului, vom innopta doua zile in Resita, una in Hunedoara, doua in Rm. Valcea si una in Targoviste.

Vom redescoperi Valiug, Baile Herculane, Geoparcul Dinozaurilor (Tara Hategului), Cheile Carasului, Castelul Banloc, Pestera Ponoarele, Podul lui Dumnezeu, Portile de Fier, Cheile Nerei, Brazda lui Novac, Parcul National Retezat, Cetatea Hunedoara, Cetatea Deva, Castelul Magna Curia, Sarmizegetusa, Parcul natural Gradistea, Rezervatia de Zimbri Slivut, Curtisoara (Tg-Jiu), Calimanesti – Caciulata, Baile Olanesti, Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Scornicesti, Muzeul Vinului Dragasani, Caracal, Turnul Chindiei (Curtea Domneasca Targoviste), Cetatea Poenari, Castelul Brancoveanu si poate si altele, pe care ni le recomandati voi.

Deci plecam 20 de oameni, cu cinci masini Dacia Duster care arata asa de misto, spre Hateg. Daca stiti vreun locusor fain care nu trebuie ratat si pe care noi nu l-am inclus in lista de mai sus, dati de veste! Puteti sa-l inscrieti si voi pe Harta Redescopera Romania. In acest moment sunt inscrise aproximativ 1000 de obiective turistice mai mult sau mai putin faimoase din tara noastra, dar care merita cu siguranta a fi vizitate!

Ceilalti colegi de drum:

1. Doru Panaitescu (blogtwitterfacebook)
2. Augustin Radu (blogtwitterfacebook)
3. Adrian Mihaltianu (blogtwitterfacebook)
4. Alina Constantinescu (blogtwitterfacebook)
5. Alex Ciuca (hoinaru) (blogtwitterfacebook)
6. Bogdana Butnar (blogtwitterfacebook)
7. Oltea Zambori (Nebuloasa) (blogtwitterfacebook)
8. Alex Negrea (blogtwitterfacebook)
9. Ruxandra Predescu (blogtwitterfacebook)
10. Lavinia Biberi (blogtwitterfacebook)
11. Laurentiu Balaban (Oradeanul) (blogtwitterfacebook)
12. Ana Iuga (site: Muzeul Taranului Roman)
13. Denisa Bargau (blogtwitterfacebook)
14. Razvan Baciu (blogtwitterfacebook)
15. Mihai Dumitrescu (twitterfacebook)
16. Mugur Patrascu (twitterfacebook)
17. Ana Bulgar (blogtwitterfacebook)
18. Bobby Voicu (blog | twitter | facebook)
19. Anca Bundaru (blog | twitter | facebook)

Speram sa fiti alaturi de noi si sa ne indrumati pasii catre locurile frumoase #dinRomania!

Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.