Am avut o zi plină luni. Am dat examen la strategii de preț (greu!), am fost la birou, la concertul lui Sting și am făcut chiar și cumpărături. (am descoperit un supermarket deschis până la 12 pm, yey!)

Dar dintre toate, vreau să vă povestesc despre concertul lui Sting. Eu nu eram mare fan Sting. Știam câteva melodii, cele mai cunoscute (yes, yes, I love Englishman in New York). Dar experiența unui concert îți schimbă perspectiva despre un artist.

De Sting m-am îndrăgostit fiindcă e britanic, are accent superb, o privire pătrunzătoare și un zâmbet pe măsură.  E mic de statură, la asta nu mă așteptam. Și a avut o costumație simplă, cea mai simplă:

Mi se pare exceptional cum Sting nu are nevoie de niciun artificiu. Imbracat cu un t-shirt simplu si inarmat cu o orchestra care a stiut sa ii tina isonul intr-o maniera fericita, ne-a dat gata incetul cu incetul. Nu tu visuals, nu tu miscare scenica, nu tu femei frumoase care sa ne abata atentia atunci cand artistul trebuie sa bea apa. (Sana)

Sonorizarea n-a fost perfectă, cel puțin nu la gazon, unde am avut eu bilet. Se auzea foarte clar, însa volumul era destul de mic. Cu toate acestea, în jurul meu era liniște, oamenii savurau pur și simplu cuvintele si sunetele armonioase pe care Gordon Matthew Thomas Sumner (Sting! :D) le trimitea spre cei ~ 18000 de fani prezenți. Sigur, toți acei instrumentiști din spatele său îl completau perfect.

Nu-mi aduc aminte chiar toate melodiile, însă concertul a început (punctual!) cu „Every little thing she does is magic” și a continuat cu „Englishman in New York”, „I’m mad about you”, „Roxanne” și altele, apoi o pauză, apoi ceva mai ritmat – „King of Pain”, „Every breath you take”, „Desert rose”. Ultima melodia a fost „Message in a bottle” și eu am pornit spre casă fredonând:

I’ll send and SOS to the world,

I hope that someone gets my

Message in a Bottle…