Săptămâna trecută am întrebat pe Facebook:
V-ar placea sa aleaga altcineva lunar pentru voi produsele cosmetice/de infrumusetare pe care le folositi? Cineva care va cunoaste gusturile la fel de bine ca prietena cea mai buna, sa zicem?
Sau va place sa atarnati ore in sir printre rafturi incarcate cu oje, gloss-uri, fonduri de ten si sampoane speciale pentru fiecare suvita de par in parte?
Și am primit atunci răspunsuri și de-o parte, și de alta a taberei. Mi-au atras atenția astea două:
„Clar altcineva. Nu ma pricep la cosmetice si chestii de imbujorare a fetei si mi-ar placea sa-si bata altcineva capul cu chestia asta 🙂 ” (Dana)
„daaaaa, sa mi le aleaga si sa mi le aduca direct pe raftul meu din baie  (asta dupa ce acum vreo saptamana am stat o ora si m-am holbat la milioane de sticlute de fond de ten si nu am stiut ce sa aleg). Deci da, il vreau pe Mos Craciunu cosmeticalelor!” (Ciupercutza)
Pentru femei ca Dana sau Ciupercutza a apărut acest „trendy e-commerce digital start-up based in Amsterdam„, din dorința de a face mai simple căutările femeilor.
Pick N Dazzle

Cum funcționează Pick N Dazzle?

1. Te înregistrezi pe site cu adresa de email sau contul de Facebook – dreapta sus. Apoi, îți creezi Profilul de Beauty răspunzând la cele 10 intrebări. Întrebările acestea acoperă multe arii de înfrumusețare, astfel încât te poți aștepta ca profilul final să fie unul cât mai complet și personalizat în funcție de nevoile tale.
 
2. După ce-ți completezi profilul, vei fi invitat să alegi unul dintre cele 3 pachete disponibile: Sleek Picks, Dazzling Picks și Premium Picks. Fiecare pachet are 4-5 produse full size  și mostre gratuite, în funcție de bugetul pe care îl alegi (79 lei/lună, 159 lei/lună sau 239 lei/lună), și va conține recomandările de produse pe care Asistentul tău Personal – Pick N Dazzle – ți le va face. Practic, ți se va analiza profilul și îți vor fi recomandate anumite produse (de la branduri diferite). Partea bună e că în fiecare lună produsele vor fi diferite. Prin urmare, nu vei primi în fiecare lună ojă. 🙂

3. Primești pachetul acasă (sau la orice altă adresa sugerata de tine)  – fără taxe de curierat.

4. Intri într-un program de loialitate prin care vei fi mereu răsplatit cu diferite mici cadouri.

+ Concurs

Ca să aflați exact cum funcționează, o să mă încriu și eu pe site, o să comand un pachet Dazzling și o să vă arăt, într-un articol viitor, ce am primit. Iar 3 dintre cititoarele mele vor primi același pachet Dazzling. Pentru a participa la micul meu concurs, vă invit să-mi spuneți în comentarii care au fost cele mai nepotrivite (ca să nu zic groaznice/sinistre) cadouri pe care le-ați primit. Deadline? 23 noiembrie, ora 20.00.