Fiindcă v-am povestit deja cu seriozitate cele petrecute în acest weekend la Mamaia, vreau să vă mai spun câteva detalii picante 😀

În febra pregătirilor sufleteşti pentru acest triatlon, eu am uitat complet de echipamentul obligatoriu. Erau puţine lucrurile pe care trebuia musai să le am cu mine, dar eu am reuşit să uit acasă al doilea cel mai important lucru după bicicletă: casca de protecţie. Şi-uite aşa m-am trezit vineri seara la şedinţa tehnică întrebându-mâ: „Cască? Ce cască? Serios,  îmi trebuie neaparat casca, nu?” Totul s-a rezolvat cu 50 de lei, în Carrefour… Apropo, cumpără cineva cască de protecţie DHS? E oribilă! 😀

Am ieşit în evidenţă la capitolul apariţiilor „care mai de care mai ciudate”. Detaliile le găsiţi în acest reportaj.

Dacă am fi ştiut de la bun început care-s cei mai buni dintre bloggeri, echipa noastră „de top” s-ar fi clasat pe locul 4!! Probabil că în 2012 vom avea o echipă formată din cel mai bun blogger inotător (Lili a noastră), cel mai bun blogger biciclist şi cel mai bun blogger alergător. Go, go!

Am fost în total 3 Brompton-işti la acest triatlon. Eu am avut o viteză medie de 27km/h, un prieten de-al meu, Florin Panaitescu a avut un pic peste 28,5km/h (el a participat la proba olimpică!) , iar Şerban Ciuşcă a avut aproximativ 23 km/h cu prelungire cu tot (a participat  împreună cu fetiţa lui în „ataş”, la proba Corporate)

Rezultatele au fost afişate încă de ieri de la prânz pe site-ul competiţiei: http://www.trichallenge.ro/rezultate/ Felicitări întregii echipe pentru organizarea impecabilă!

Şi-acum, să vă mai arat câteva poze pe care le-am furat de peste tot. (cele care n-au copyright pe ele sunt făcute de Claudia sau de un prieten de-al Claudiei, Adi)