Azi dimineață am plecat în grabă de-acasă, somnoroasă, cu părul având mai mult volum decât aș fi vrut, crezând că o să fie o zi nasoală ca vremea de-afară. (ar fi meritat să-mi pun insigna cu #badhairday și pe Daniel Powter în căști)

Dar am zâmbit mai des și mai mult decât într-o zi…normală. (iar eu zâmbesc mult!) Și primele zâmbete le-am împărășit cu colegii la birou, din motive mici.

Apoi, au urmat zâmbetele marca Danone, generate de lansarea noii platforme de brand: „Gustă viața zâmbind”. Cum zâmbetul a stat mereu în centrul identității Danone, ca expresie a stării de bine și de sănătate obținute printr-o alimentație echilibrată, „Gustă viața zâmbind” e noua lor filosofie de viață, care valorizează micile bucurii.

Bucuria mea cea mare de azi a fost că am mâncat melci, pentru prima oară.

melci (1)

Și, făcând asta, m-am distrat foarte tare cu colegele de birou. Pentru ca mi-am pus întrebări despre cum se mănâncă melcii abia când am primit tacâmurile, aceste unelte din dreapta, asemănătoare celor de la dentist, la o primă ocheadă. 😛

melci (3)Deja făceam scenarii ipotetice despre cum urma să dau farfuria neatinsă înapoi, zicând doar că n-a fost bine pregătit Escargot-ul. Dar, în cele din urmă, am realizat că se mănâncă foarte ușor și elegant. Cu lingura articulată se fixează cochilia, iar cu furculița specială se caută/agață miezul. 🙂 La gust sunt…ok. Nu m-au dat neaparat pe spate, aș putea trăi foarte bine și fără melci în viața mea. Dar experiența în sine e interesantă.

Zâmbetele au curs mai departe și fiindcă atunci când am ajuns la birou, la recepție mă aștepta „fulgerul” livrat cu viteza luminii.

French revolution (1) French revolution (2)

Cineva îmi promisese stripperi, dar mi-a trimis ecleruri. (delicioase ecleruri)

Nu-i nimic, o oră mai târziu au sosit pe email și stripperii:

stripperi

Na, mai ziceți voi ceva!

Ziua s-a încheiat cu prezența mamei în casa mea, pregătindu-ne  în hohote bagajele pentru un city break în Tel Aviv, începând de…mâine. Așa că… pe curând!