Îl ţineţi minte pe Andrei Leonte, da? E băiatul drăguţ, puştiul care a câştigat primul sezon X Factor România. (puştiul e cam de aceeaşi vârstă cu mine 😛 ) Ei bine, astăzi se lansează prima lui piesă:

„E o piesă de dragoste cu o poveste la care m-am gândit acum câţiva ani şi despre care cred că e potrivită pentru prima piesa! Are şi un sâmbure de adevăr! 

Partea muzicală e a lui Laurenţiu (n.r. Laurenţiu Duţă), un om foarte, foarte tare, care mi-a zis încă de la început că nu vrea să fie un cover pentru mine această piesă si că mă vrea implicat cât se poate de mult! Aşa că am petrecut cumulat zile întregi pe Skype gândindu-ne şi răzgândindu-ne, am şters de o mie de ori, am luat-o de la capăt, am facut şi nişte drumuri în Constanţa printre nămeţi şi a ieşit ceva de care suntem amândoi mândri!

Piesa va fi auzită azi pentru prima dată la Neaţa cu Răzvan şi Dani, apoi la ZU şi apoi seara la AFI. Pentru mine ziua aceasta va fi cam cât 4 zile de naştere, 5-6 Crăciunuri, 2 vacanţe de vară şi orice zi bună pe care am avut-o până acum, puse la un loc! În sfârşit îmi lansez prima piesă, în sfârşit se întâmplă ceea ce visez de 8 ani!” 

Aşadar, ne vedem la 19.00 în AFI să-l ascultăm pe Andrei?

LE: piesa a fost deja difuzată pe TV şi la radio:

 
Nu e genul meu de muzică, dar vreau să-l văd pe Andrei de ce e în stare! 🙂